Wednesday, March 9, 2011

Taman Astakona.. :)

Assalamualaikum dan salam sejahtera,,,

hai.. mlm ni tiba2 jadi rajin nak update entry hehe tapi masih lagi ttg keinginan hati ni.. kali ni tentang bahagian luar rumah pulak... ala tang halaman tu la...sebelum masuk rumah, tgk halaman dulu kan... hehe.. jom tengok "taman astakona"



hmm yang ni cam simple je sebab ruang terhad
almaklumlah orang pompuan kan memang minat nak menghias, minat bunga, minat kraftangan, rekacipta, dan macam2 lagilah.. begitu jugalah dengan saya..



bila tetamu datang, rasa tenang je..

wow ni lagi menarik kan....


 tapi yang ni nampak cam taman bermadu kasih je haha

Selamat menziarah taman impian hati..tu baru sikit je.. hehe

8 comments:

  1. mommy nak yg no dua tu....tenang jer,mesti byk dapat ilham.kan~hee

    ReplyDelete
  2. betul tu... banyak dpt ilham hehe.. mcm2 keluar :)

    ReplyDelete
  3. nice.. tp SOp dah beli rumah x der tanah.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. oklah tu Sop.. janji ade gak rumah kan.. :)

    ReplyDelete
  5. suka semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! seriously best klu petang" dapat relax kat halaman mcm nie.

    ReplyDelete
  6. Miss Eyda, memang best duk bersantai kt laman tu.. apa tunggu lagi.. moh kita... :)

    ReplyDelete